2018-03-09 11:12:52• hírek • Bede Emőke

Szatmárnémetibe érkezik a CRITBIZ vállalkozásfejlesztési program

A CRITBIZ vállalkozásfejlesztési programot azért hozták létre, hogy szemléletváltásra ösztönözzék a romániai vállalkozói szférát, illetve hogy új tehetségeknek adjanak lehetőséget.

A CRITBIZ, mely legalább 400 résztvevő képzését, valamint 48 fenntartható üzleti terv legfeljebb 40 ezer euróval való támogatását vállalta, 14-én Szatmárnémetibe is megérkezik. Az észak-nyugati régió fejlesztését megcélzó program képviselői a szatmári vállalkozó szelleműeknek is beszámolót tartanak, hogy megismertessék velük a fő célkitűzéseket, illetve a programba jelentkezéssel járó előnyöket is.
 

Hogy ki vehet részt ebben? Bárki, akinek van egy innovatív vállalkozási ötlete az IT vagy a kreatív iparágban, de még nem biztos benne, milyen úton kell elindulnia. A jelentkezőnek 18 és 64 év között kell lennie, illetve állandó lakcímmel rendelkeznie Bihar, Beszterce-Naszód, Kolozs, Máramaros, Szatmár vagy Szilágy megye bármelyikében. Emellett az is feltétel, hogy a jelentkező ne legyen többségi tulajdonos egy már létező vállalkozásban.
 

A CRITBIZ program a STARTUPPLUS.RO projekt keretében valósul meg, amelyre Romániai Vállalkozásokért Egyesülettel (ROVE) nyert támogatást a Humán Tőke Operatív Program 2014-2020 keretében, és amelyet a Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával és a PONT Csoporttal partnerségben bonyolít le -olvasható a program hivatalos oldalán. Ha beleillesz a felételek által meghatározott csoportba, akkor mindenképp vegyél részt az eseményen, melyre március 14-én kerül sor az Iparosotthonban, délután 18 órától.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: